Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Argeș au aplicat peste 120 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 120 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, a anunţat, luni, Instituţia Prefectului Argeş.

Poliţiştii argeşeni au controlat 48 de societăţi comerciale, au legitimat 327 de persoane şi au verificate 208 autoturisme, în cadrul acţiunilor punctuale desfăşurate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bacşiş fabulos la un restaurant! Personalul a început să plângă: 'A fost extrem de emoţionant. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi'

"Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.400 de lei. 91 dintre acestea, în valoare de 15.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, iar trei, în valoare de 400 de lei, conform Legii 61/1991", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform sursei citate, jandarmii au aplicat, la rândul lor, şapte amenzi în valoare de 3.000 de lei şi trei avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecţie în spaţiile închise sau în mijloacele de transport.

Citește și: Ministrul Agriculturii anunță jalea: Avem un deficit pentru produsele agro-alimentare de 2,5 miliarde de euro cu UE

De asemenea, pompierii au verificat 32 de societăţi comerciale şi 559 de persoane fizice. Dintre acestea, 20 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecţie individuală, fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 3.500 de lei.

În judeţul Argeş s-au înregistrat, de la începutul pandemiei, 1.349 de cazuri de COVID-19, iar 67 de persoane au murit, potrivit datelor comunicate de Instituţia Prefectului. În prezent, în spitale sunt internaţi 392 de pacienţi, dintre care 12 la Terapie Intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.