Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din China au emis o alertă galbenă pentru furtuna tropicală Nalgae

cdn.eumetsat.int
furtuna vreme meteo

Autorităţile din China au emis luni o alertă galbenă pentru furtuna tropicală Nalgae, aşteptată să lovească regiunile de coastă din sud-estul şi sudul ţării, relatează Xinhua.

Furtuna tropicală se va deplasa spre vest venind dinspre nordul Mării Chinei de Sud, fiind prevăzută o scădere în intensitate începând de marţi dimineaţă, a anunţat Centrul Naţional de Meteorologie într-un comunicat.

Se aşteaptă ca unele zone din Fujian, Guangdong şi Taiwan să fie lovite de ploi torenţiale de luni până marţi din cauza furtunii Nalgae, potrivit centrului meteorologic, care a cerut ca regiunile menţionate să se pregătească pentru acţiuni de ajutor de urgenţă în caz de dezastre, în timp ce navele şi bărcile au primit ordin să se retragă în porturi, potrivit Agerpres.

China are un sistem de avertizare meteo format din patru culori pentru furtunile tropicale, roşul reprezentând cel mai grav, urmat de portocaliu, galben şi albastru.

La sfârşitul săptămânii trecute, furtuna tropicală Nalgae a lovit Filipinele, provocând moartea a cel puţin 98 de persoane şi importate pagube materiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.