Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Mureș au decis că pâinea se vinde numai preambalată, lăzile de transport, dezinfectate după fiecare utilizare

paine

Autoritățile din Mureș au decis, luni, că toate magazinele de pe raza județului care comercializează produse de panificație vor lua măsuri pentru preambalarea acestora, iar lăzile pentru transport vor fi dezinfectate după fiecare utilizare, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (SCJU) Mureș, transmisă luni, în situația în care magazinele nu pot ambala produsele vor fi nevoite să suplimenteze personalul care servește la raft, astfel încât manipularea produselor și încasarea banilor să se realizeze de persoane diferite, echipate corespunzător.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

„Având în vedere situația existentă la nivel național și necesitatea instituirii unor măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus, toate magazinele de pe raza județului Mureș, care comercializează produse de panificație, vor lua măsuri pentru preambalarea acestora. Acolo unde nu este posibil se va suplimenta personalul care servește de la raft, astfel încât manipularea produselor și încasarea banilor să se realizeze de persoane diferite, echipate corespunzător. Lăzile pentru transportul produselor de panificație vor fi dezinfectate după fiecare utilizare”, se arată în hotărâre.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

De asemenea, CJSU Mureș a stabilit că reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor vor urmări punerea în aplicare a dispozițiilor hotărârii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.