Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Ungaria au instituit restricții de circulație, în weekend, pentru mașinile de transport marfă

www.stirileprotv.ro
steag Ungaria

Poliția de Frontieră a anunțat că autoritățile din Ungaria au instituit restricții de circulație în weekend pentru mașinile de transport marfă cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, restricțiile sunt impuse de sâmbătă seara, de la ora 23.00, până duminică, la ora 23.00, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie .

„Poliţiştii de frontieră români şi maghiari efectuează controlul comun pentru ieşirea din Romania (respectiv intrarea în Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, iar conform legislaţiei statului vecin, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice”, se arată în comunicat.

În intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme se derulează în condiţii normale fără să fie afectat de aceste restricții, a mai anunțat Poliția de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.