Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile își propun ca până la sfârșitul anului, R. Moldova să îndeplinească cele nouă condiționalități agreate cu UE

rador.ro
republica moldova ue

Autoritățile de la Chișinău își propun ca până la sfârșitul acestui an, Republica Moldova să îndeplinească cele nouă condiționalități agreate cu Uniunea Europeană și ulterior să inițieze negocierile de aderare. Despre aceasta au comunicat astăzi premierul Dorin Recean și președintele Parlamentului, Igor Grosu, care au prezentat un raport privind acțiunile guvernării din ultimii doi ani, transmite MOLDPRES.

Dorin Recean a afirmat că Executivul își axează prioritățile pe obiectivul strategic: integrarea europeană. „De aici încolo, Guvernul va fi și mai disciplinat și mai organizat pentru ca să ne asigurăm că până la sfârșitul acestui an, cele nouă condiționalități agreate cu Comisia Europeană să fie livrate, iar Republica Moldova să intre în negocieri de aderare la UE”, a precizat Recean.

Speakerul Igor Grosu a afirmat că „2023 este un an în care trebuie să avansăm ireversibil în calea noastră spre integrare europeană – să începem negocierile și să dezvoltăm Moldova”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.