Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile județene au vizitat noua zonă de triaj a Spitalului Județean din Botoșani, un cort care se construiește în curtea unității medicale

www.informateca.ro
Spital modular

Autoritățile județene au vizitat noua zonă de triaj a Spitalului Județean Botoșani. Este vorba despre un cort de mari dimensiuni care se construiește în curtea unității medicale. Cortul va fi legat de clădirea spitalului printr-un pasaj acoperit.

Cortul care se construiește în curtea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani va fi folosit ca zona de triaj pentru persoanele cu probleme medicale și de asteptare pentru cei care fac teste pentru depistarea Covid 19, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

Cortul va fi legat de clădirea spitalului prin intermediul unui culoar acoperit. De asemenea, atât în clădire, cât și în cort vor fi amenajate circuite separate pentru bolnavii Covid și non-Covid.

„Noul cort va rezolva o problemă stringentă a celor care veneau la spital și erau nevoiți să aștepte în frig sau vânt (...) Am vorbit cu managerii Spitalului «Mavromati» și am înțeles că se vor face modificări și la Unitatea de Primiri Urgențe, în sensul creării unor circuite separate bolnavilor Covid și non-Covid. În acest sens s-au demarat deja lucrările ca, între noul cort și clădirea principală, să se realizeze un pasaj acoperit, care să asigure personalului medical și bolnavilor protecția împotriva frigului, vântului și ale precipitațiilor specifice sezonului rece”, a anunțat, pe Facebook, Doina Elena Federovici, președintele CJ Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.