Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorizaţia de construire emisă de Primăria sector 4 pentru un ansamblu rezidenţial, anulată

ciocanel judecator

Tribunalul Bucureşti a anulat autorizaţia de construire emisă de Primăria sector 4 pentru un ansamblu rezidenţial în Parcul Tineretului. Cererea de anulare a fost făcută de două ONG-uri. Separat, pe rol se află un alt proces pentru demolarea construcţiilor. În apărarea sa, Primăria sectorului 4 spune că nu a avut încotro atunci când a emis autorizaţia de construire. A fost constrânsă tot de o hotărâre a instanţei.

Fix cu 3 ani în urmă, buldozerele intrau în Parcul Tineretului ca să pregătească terenul pentru construirea unui ansamblu rezidenţial.

Locuitorii din zonă au luptat pentru păstrarea spaţiului verde, dar Primăria sectorului 4 a fost obligată printr-o decizie a instanţei să dea autorizaţie de construcţie. Din cele 6 blocuri aprobate prin planul urbanistic de detaliu, unul este deja ridicat. Al doilea este construit în proporţie de 30%, iar al treilea se află la nivel de fundaţie. Acum judecătorii au dat în primă instanţă altă hotărâre, conform TVR. Blocurile au fost construite după ce unul dintre coproprietarii ansamblului rezidenţial a cumpărat mai multe terenuri retrocedate în Parcul Tineretului. Apoi a cerut comasarea lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.