Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul accidentului din Bistrița, în care două fete cu vârste de 4 și 13 ani au fost rănite, are 15 ani, era băut și conducea o mașină neînmatriculată

accident

Autorul accidentului produs joi în județul Bistrița-Năsăud, în care două fete cu vârste de 4 și 13 ani au fost rănite, a fost prins de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului. Este vorba de un tânăr de 15 ani, băut, care conducea o mașină neînmatriculată, anunță MEDIAFAX.

Citește și: DNA a dat verdictul! Sorin Blejan și soția sa trimiși în judecată – au fost acuzați de luare de mită

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mașina pe care autorul accidentului a abandonat-o răsturnată într-un șanț nu este înmatriculată, iar plăcuțele care erau aplicate sunt expirate.

„Totodată, în urma investigațiile efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis polițiștii bistrițeni.

Citește și: Guvernul face anunțul! Cât va mai funcționa Centrala de la Cernavodă

Aceștia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Două fete, cu vârste de 4 și 13 ani, au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o mașină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, județul Bistrița-Năsăud. După impact, șoferul a ajuns cu mașina în șanț și apoi a fugit de la locul accidentului. În urma accidentului, fetele au suferit răni la cap, spate și abdomen și au fost transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.