Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul mesajului viral către Iohannis s-a înscris în PRU şi a postat un nou clip anti-preşedinte

ianis angelo

Românul din Marea Britanie care a postat un mesaj viral către preşedintele Iohannis, ajuns la aproape 300.000 de vizualizări, s-a înscris astăzi pe formularul online de pe site-ul formaţiunii în Partidul România Unită condus de deputatul Bogdan Diaconu. Românul cunoscut pe Facebook ca Ianis Angelo a postat online un mesaj filmat extrem de dur la adresa Guvernului şi a preşedintelui din cauza impozitării românilor care lucrează în afara ţării care se încheie cu urarea „Să vă duceți d... cu Guvern cu tot”.

Ca nou membru de partid, Ianis Angelo a şi distribuit un clip video al preşedintelui PRU de pe pagina acestuia de Facebook în care se vorbeşte de legea PRU prin care marea corupţie să fie pedepsită cu închisoarea pe viaţă.

De asemenea, acum o oră, românul a mai postat un clip cu următorul mesaj:

„Domnule președinte! De unde ați avut 2Milioane de euro sa va renovați vila!

Care in prealabil fusese renovată de Traian Basescu cu încă doua milioane de euro!

Faceti case catedrale! Ca o sa venim sa mâncam din zidurile lor!

Soții,mame,surori care sunt plecate peste hotare si sunt supuse la perversități pe care le accepta din cauza ca și-au lăsat familiile in țara si copii...

In loc sa construiți adăposturi pentru oamenii fără ajutor! Pentru bătrânii care au luptat in război pentru noi!.... Vai de noi! Plătim 20/100 TVA pentru o pâine! O sa ne ridicam ai sa vezi! Sa te vedem cum scoți acei 2milioane de euro! Si TVA de la pâinea cu care ne hrănim..... Stam fugiți printre străini din cauza condițiilor mizere di țara.... RUSINEEEEE”

Domnule președinte! De unde ați avut 2Milioane de euro sa va renovați vila! Care in prealabil fusese renovată de Traian Basescu cu încă doua milioane de euro! Faceti case catedrale! Ca o sa venim sa mâncam din zidurile lor! Soții,mame,surori care sunt plecate peste hotare si sunt supuse la perversități pe care le accepta din cauza ca și-au lăsat familiile in țara si copii... In loc sa construiți adăposturi pentru oamenii fără ajutor! Pentru bătrânii care au luptat in război pentru noi!.... Vai de noi! Plătim 20/100 TVA pentru o pâine! O sa ne ridicam ai sa vezi! Sa te vedem cum scoți acei 2milioane de euro! Si TVA de la pâinea cu care ne hrănim..... Stam fugiți printre străini din cauza condițiilor mizere di țara.... RUSINEEEEE

Posted by Ianis Angelo on Saturday, January 30, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.