Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul tentativei de omor dintr-un magazin din Arad a fost arestat

gratii

Arădeanul care a înjunghiat un bărbat într-un magazin din municipiu, miercuri seară, după ce a vrut să plece cu produse fără să plătească şi i s-a atras atenţia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Niculae Bădălău publică o imagine care îl bagă la bănuieli pe Liviu Dragnea, înainte de CEX-ul PSD

Suspectul are 30 de ani şi a fost prezentat, joi, Tribunalului Arad, însă încadrarea faptei a fost schimbată de procurori din tâlhărie în tentativă de omor calificat. Judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare preventivă, astfel că agresorul va sta după gratii în următoarele 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a mai sustras produse din acelaşi magazin, din cartierul Aurel Vlaicu, însă tatăl său venea să le plătească, uneori, pentru ca patronii să nu depună plângere.

Miercuri seară, când vânzătoarea i-a cerut să plătească mai multe produse luate de pe rafturi, bărbatul a refuzat şi a vrut să plece. Un alt bărbat din magazin, unchiul vânzătoarei, i-a atras atenţia că trebuie să-şi achite produsele, moment în care clientul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de câteva ori în zona toracică şi în spate.

Agresorul a fugit iar martorii au chemat o ambulanţă pentru victimă, care are 47 de ani şi a fost transportată la spital, medicii afirmând joi că a fost supusă unor intervenţii chirurgicale şi este în stare stabilă.

Agresorul fusese identificat la scurt timp de la atac, pe baza declaraţiilor unor martori şi a fost ridicat încătuşat de acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.