Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autospecială a ISU Argeş, lovită de un TIR când se întorcea de la un accident

ambulanta rasturnata

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, care se întorcea de la un accident rutier, a fost lovită, luni, de către un autotren. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului, dar în urma impactului nu au existat victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, o autospecială şi o ambulanţă SMURD au intervenit, luni, la un accident rutier produs în localitatea Morăreşti. Un autoturism a derapat şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren.

Doi bărbaţi din autoturism au fost răniţi, unul fiind preluat de SMURD, altul de către o maşină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, anunță News.ro.

La întoarcerea de la accident, autospeciala marca MAN, aflată în dotarea Detaşamentului de Pompieri Piteşti, a fost lovită de un TIR care circula în acelaşi sens. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului. În urma impactului, nu au existat victime.

Nu este primul eveniment rutier în care sunt implicate autospeciale ale ISU Argeş. La începutul lunii octombrie, o autospecială de intervenţie în caz de incendiu s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pentru stingerea unui incendiu în municipiul Piteşti. Niciunul dintre cei patru subofiţeri aflati în vehicul nu a fost rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.