Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada Soarelui se închide, în plin sezon: rutele ocolitoare pentru șoferi

auto-bild.ro
autostrada soarelui a2

CNAIR a anunțat că Autostrada Soarelui va fi închisă pe timpul nopții în această săptămână pe direcția București-Constanța, precum și în săptămâna următoare, în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi, pe direcția Constanța-București.

Având în vedere situația, reprezentanții CNAIR și Poliția Rutieră aduc la cunoștință participanților la trafic această informație importantă, iar ca alternativă în perioada în care Autostrada Soarelui se închide pe timpul nopții, se recomandă utilizarea Drumului Național 3 (DN3) pe ruta București, Ilfov, Călărași, Constanța.

”În perioada 21 – 23.06.2023, în intervalul orar 22:00 – 05:00, se închide circulația pe autostrada A2, Calea 1 (București – Constanța), pe sectorul cuprins între km. 11+700 și km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330.

Astfel, pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe Calea 1 (București – Constanța) va fi deviat pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule:

Direcția de deplasare București (Bvd. Theodor Pallady) – Constanța: Bvd. Theodor Pallady – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța

Direcția de deplasare DN CB – Constanța : DN CB – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța

În acest interval circulația rutieră pe Calea 2 (Constanța – București) a autostrăzii se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație, menținându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgență.”, conform CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.