Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturism în valoare de 35.000 de euro, furat din Germania, descoperit la Albiţa

autoblog.md
Vladimir Putin limuzina 2
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, pe data de 12 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetăţenie, moldovenească şi română, care se afla la volanul respectivului autoturism, înmatriculat în Franţa.

"Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că certificatul de înmatriculare prezentat la control figurează furat în alb din Germania din data de 14.01.2016. Totodată, în urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză este furat, fiind introdus în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că trebuia să transporte autoturismul în Republica Moldova, urmând ca ulterior să primească o sumă de bani. Acesta a mai specificat că nu are cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este furat sau implicat în vreun litigiu", precizează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale, iar autoturismul în valoare de 35.000 de euro a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.