Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avalanșă de controale în piețe de târguri: Peste 200 de kilograme de carne, confiscate

captura youtube
carne

Peste 200 de kilograme de carne au fost confiscate de poliţişti, în doar două zile, în urma controalelor efectuate în pieţele şi târgurile de animale organizate pe raza localităţilor Voluntari şi Domneşti din judeţului Ilfov. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov transmis luni AGERPRES, în zilele de 17 şi 18 decembrie poliţiştii structurilor de investigare a criminalităţii economice şi de ordine publică au acţionat în pieţele şi târgurile de pe raza judeţului Ilfov în vederea protejării populaţiei împotriva comercializării ilicite de produse alimentare şi pentru combaterea evaziunii fiscale.

Raportul Guvernului la un an de la Colectiv: Ce NEREGULI au fost găsite


În cadrul activităţilor, poliţiştii au verificat peste 100 de persoane fizice autorizate, producători agricoli, precum şi mai multe societăţi comerciale, iar în urma controalelor, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 102.200 de lei.

Fostul manager de la Floreasca, audiat la DNA


Cu ocazia verificărilor efectuate la târgurile de animale, organizate pe raza localităţilor Voluntari şi Domneşti, au fost confiscate cantităţile de 237 kg carne şi 81 kg telemea oaie, în valoare totală de 3.942 de lei, întrucât erau comercializate în spaţii neamenajate. 

La acţiune au participat şi poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi medici din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.