Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avalanșă de reacții negative după mesajul viral al Ministerului de Interne, cu Leo Messi: 'Ne mai explicați și nouă cum e cu interlopii?'

Ministerul Afacerilor Interne a postat, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj privind un posibil transfer al lui Leo Messi în echipă. Mesajul a devenit viral și a adunat sute de mesaje, cei mai mulți internauți taxând gluma, după scandalul privind întâlnirea polițiștilor cu cei din clanul Duduianu, anunță MEDIAFAX.

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă.

Dacă alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină”, anunță MAI.

Reprezentanții MAI scriu incorect „regiunea Cataluna” în de „Regiunea Catalonia”, care este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, „iar Leo va trebui să se conformeze”.

Gluma celor de la MAI a fost taxată rapid de internauți. Peste 700 de mesaje au fost postate în mai puțin de două ore, cei mai mulți internauți spunând că nu era momentul pentru astfel de postări.

„Nmai explicați și nouă cum este cu interlopii? Ne scăpați de ei? Sau noi rămânem proștii care plătim taxe, peste taxe, și observăm cum rămâneți totuși prietenii ultimilor scursuri?”, scrie un internut.

„MAI face mișto de noi???? WOW!!!! În ce țară trăim?!?!?”, întreabă altul.

Postarea vine în contextul în care secretarul de stat din MAI, chestorul Bogdan Despescu, a spus joi, referitor la faptul că șefi din Poliția Română s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu, că nu a fost „negociată siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii”, ci s-a urmărit „prevenirea unor incidente violente”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.