Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avem nume - Cine sunt candidații înscriși în cursa pentru conducerea Parchetului General, DIICOT și DNA / SURSE

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Astăzi este ultima zi în care procurorii își pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General, la sediul Ministerului Justiției (MJ), în ianuarie 2020 urmând să fie făcute propunerile pentru aceste funcții, conform calendarului publicat de MJ. Potrivit unor surse judiciare, până la transmiterea acestei știri candidații intrați în cursă pentru conducerea Parchetului General sunt: Bogdan Licu, Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea pentru conducerea Parchetului General. Potrivit surselor citate, pentru conducerea DIICOT și-au depus candidaturile Daniel Horodniceanu și Georgiana Hosu. Pentru șefia DNA, Călin Nistor este principalul candidat.

Marcel Ciolacu, TOCAT din PSD Timiș: Niciunul din liderii PSD nu are capacitatea să se IMPUNĂ!

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a spus, luni, că mai mulți procurori și-au depus candidaturile pentru șefia DIICOT, DNA și PG, demnitarul adăugând că e nevoie de procurori șefi care să poată începe o reformă în Ministerul Public.

„Sunt mai multe candidaturi, sperăm să fie și altele. Mai este și astăzi o zi. Nu aș vrea să dau detalii privind numărul sau persoanele, pentru că nu doresc să influențez pe cei care se mai pot gândi că mai au timp să se înscrie. Nu vreau să descurajez pe nimeni, nu vreau să încurajez pe nimeni, din start. E o competiție transparentă, o comisie de interviu lărgită, nu are doar membri din minister. Comisia va intervieva, vom discuta, apoi vom lua decizie”, a spus ministrul Predoiu, luni dimineața, la intrarea în Ministerul Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.