Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de foc de la analisti: Politrucii vor să confiște Revoluția din noiembrie 2014

gras

"Politrucii vor sa confiste Revolutia din noiembrie 2014", adica sa profite de valul de simpatie starnit de vitoria lui Klaus Iohannis pentru a reveni la guvernare, la "Ciolanul gras" - acesta este avertismentul pe care il trage analistul Ion Cristoiu. El atrage atentia politicienilor ca a face acest lucru inseamna nu doar o neintelegere a votului din 16 noiembrie, ci si o sfidare a lui.

"Bag seamă că alde Blaga se agită pentru o reîntoarcere la Ciolanul gras, pe care l-au lăsat cu greu nu demult.

Neînțelegînd nimic din ceea ce s-a întîmplat în turul al doilea, politrucii din PDL și PNL se și văd înapoi în posturile din care au jefuit cu aceeași lăcomie și aroganță ca și ghiorțanii din PSD. Rînjetul lor lacom e cu atît mai revoltător cu cît n-au avut nici o contribuție la înfrîngerea lui Victor Ponta.

Pe Victor Ponta l-a înfrînt Revoluția din noiembrie 2014. Tot ceea ce s-a cucerit prin Revoluția din noiembrie 2014 s-ar duce dracului dacă prin confiscarea Revoluției, la Putere vom vedea din nou, înlocuindu-le pe cele PSD-iste, mutrele vechi ale politrucilor din PDL și PNL", precizeaza Ion Cristoiu pe blogul personal.

Avertismentul sau se adreseaza si lui Klaus Iohannis. Cristoiu ii transmite ca increderea de care beneficiaza acum se va spulbera in acest scenariu de tipul "pleaca ai nostri, vin ai nostri".

"Posibila încredere dobîndită de Klaus Iohannis se va spulbera înainte de a prelua efectiv mandatul. Dacă Victor Ponta demisionează, revine lui Traian Băsescu, prin Constituție, dreptul de desemna noul premier. Pe cine va desemna? Pe Vasile Blaga? Brrr!", conchide Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.