Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de la Bruxelles pentru Liviu Dragnea: Victor Ponta are aliaţi în PSD chiar dacă e la Pro România

agerpres.ro
daniel constantin victor ponta

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că nu va pleca din partid către noua construcţie politică a lui Victor Ponta şi că rămâne să se bată în interiorul PSD. Cătălin Ivan a declarat pentru News.ro că plecarea lui Victor Ponta din PSD este o pierdere pentru partid şi că este păcat ca un fost preşedinte al PSD să nu mai fie implicat în treburile formaţiunii.

Citeşte şi: Sorina Matei, dezvăluiri despre un dosar greu al celor de la DNA: Atac dur la adresa oamenilor Laurei Codruţa Kovesi / DOCUMENT

"Sigur să este o pierdere pentru PSD şi nu este o bucurie plecarea lui Ponta. Îi urez succes şi lui Ponta şi lui Daniel Constantin. Nu se pune problema plecării mele din PSD. Cu siguranţă rămân să duc bătălia pe mai departe, din interior. Dar e păcat ca un fost preşedinte al PSD să nu mai fie implicat în treburile partidului", a afirmat Cătălin Ivan.

Vezi şi: Dragnea şi Tăriceanu îl susţin 'fără niciun fel de rezerve' pe Tudorel Toader. Răspuns pentru critici: 'Îţi trebuie un mare tupeu...'

Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă duminică un nou proiect politic alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România, la al cărui sediu este programată de altfel şi conferinţa de presă. Ponta afirmă că "este nevoie de o gândire pe termen lung în această Mlaştină care ne conduce acum". "E momentul! Mâine alături de Daniel şi Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro România". E momentul să oprim criticatul si comentatul de pe margine - intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaştină" care ne conduce acum!", a scris Ponta sâmbătă pe Facebook.

Citeşte şi: De ce nu se elimină vizele românilor pentru America: Anunţ tranşant al lui George Maior

El distribuie şi anunţul de pe contul de Facebook al Pro România, conform căruia Ponta, Câmpeanu şi Constantin vor lansa un nou proiect politic. "Puteţi să ne sustineţi sau să ne înjuraţi! Important este că nu puteţi să vă faceţi că nu existăm şi că nu este nevoie de ceva #altfel!", încheie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.