Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de la meteorologi: Temperaturile SCAD, iar ploile PUN STĂPÂNIRE pe majoritatea regiunilor

ploi

Meteorologii anunţă un început de săptămână cu temperaturi în scădere, pentru ca de miercuri temperaturile să crească uşor. Oricum, vremea va fi mai caldă decât normal pentru începutul lui februarie. În schimb, vor fi precipitaţii: ploi sau ninsori, în funcţie de temperaturile zonale, anunţă Realitatea TV.

Citeşte şi: Anunţul MOMENTULUI: Ce beneficii primesc românii cu venituri SUB 2.500 de lei

Marți, cerul va fi temporar noros și izolat va mai ninge slab în nord și la munte. Vântul va avea unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureș, nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 9 grade în Lunca Dunării. În zonele joase, dimineața, pe arii restrânse, se va semnala ceață.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. -3...-1 grad dimineata si condiții de ceață si in jur de 8 grade la amiaza.

Miercuri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei și 11 grade în Dealurile de Vest. Dar cerul va fi noros si vor fi precipitatii ce se vor extinde treptat dinspre sud-vest și, spre seară și noaptea, vor cuprinde toată țara. Acestea vor fi mixte în zona de munte si mai mult ploi în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. -2...0 grade dimineata si 7...8 grade la amiaza.

Citeşte şi: Arhiepiscopul Bisericii Catolice, analiză DEVASTATOARE: România suferă de o LIPSĂ ACUTĂ de perspectivă

Regiuni

In regiunile intracarpatice, pe arii restrânse, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte si in Maramures si Transilvania. La amiaza vor fi: 6 grade la Timisoara, 5 la Arad, 0 in Baia Mare, 6 la Alba Iulia si 0 grade la Miercurea Ciuc.

In sud, cer temporar noros dar conditiile de precipitatii sunt reduse. Maximele mai scad fata de ieri dar nu ajung sub mediile climatologice ale datei: 9 grade la Drobeta, 7 la Craiova, Rm Vilcea, Giurgiu si Calarasi si 5 la Buzau. Dimineata vor fi conditii de ceata in Oltenia.

In Dobrogea, nu mai ploua dar norii sunt inca prezenti. Maximele scad fata de zilele trecute: 5 grade la Tulcea si 4 la Constanta.

In Moldova, in partea de nord poate sa ninga slab, pe arii restrinse. Este mai rece decat ieri dar nu mai rece decat ar fi normal. La amiaza vor fi 0 grade la Suceava, 2 la Iasi, 4 in Bacau si Galati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.