Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment din Parlament: Guvernul Ponta trebuie să plece! A cedat iar extremismului maghiar

ponta nervos

Victor Ponta a schimbat joi prefecții din Covasna, Harghita și Covasna, iar pentru asta e criticat. Chiar un fost coleg, Bogdan Diaconu, nu e de acord cu decizia premierului. Diaconu, acum președinte al Partidului România Unită, îi cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului.

”Schimbarea prefecților de Covasna și de Mureș reprezintă o formă lașă de cedare a Guvernului Ponta în fața extremismului maghiar pentru voturile UDMR din Parlament. Cei doi prefecți au devenit un ghimpe în coasta UDMR pentru că au cerut respectarea legii și a Constituției în județele de care răspundeau. Guvernul Ponta a devenit complicele încălcării repetate a legilor de către UDMR și trebuie să plece. Schimbarea prefecților care apărau statul de drept în Covasna și Mureș reprezintă de altfel doar ultimul act dintr-o serie lungă de trădări mizerabile ale Guvernului Ponta cu privire la interesul național.

UDMR ne dovedește încă o dată că rezistă în politica românească doar prin trădarea politicienilor români, gata să-și vândă țara pentru a se menține la putere. Tocmai de aceea, Guvernul Ponta are zilele numărate, pentru că trădarea de țară nu poate rămâne nepedepsită.

Prefecții de Covasna și de Mureș meritau decorați, nu alungați pentru că au respectat legea și au acționat conform cu mandatul încredințat. Politicienii români îi decorează însă pe Laszlo Tokes și pe Kelemen Hunor și îi vând pentru un interes de moment pe funcționarii care au înțeles să își facă datoria.

O dată în plus, UDMR și-a demonstrat nocivitatea în politica românească. Felicitări prefecților care, din păcate, au plătit cu funcția verticalitatea lor în fața asalturilor extremismului maghiar. Rușine Guvernului Ponta și acoliților din UDMR care au dovedit încă o dată cum își bat joc de această țară. Poporul român nu-i va ierta!”, spune diaconu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.