Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment din partea Ministerului de Externe pentru cetăţenii români: Unde nu ar trebui să mergem

MAE

Thailanda a fost zguduită de mai multe atentate sângeroase în urmă cu doar câteva ore, iar autorităţile din România au luat poziţie. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau tranzitează Regatul Thailandei că, în intervalul 11 - 12 august 2016, mai multe bombe improvizate, de mici dimensiuni, au explodat în regiunea de sud a Thailandei, inclusiv în stațiunile turistice Hua Hin, Phuket, Khao Lak, Krabi și Phang Nga.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în divorţul anului din politică: 'Ajutaţi-mă! Eu mă retrag'

De asemenea, au fost raportate incendii provocate, în conexiune cu aceste incidente de securitate, în Phang Nga, Krabi și Nakhon Si Thammarat. Nu este exclus ca și alte incidente de securitate să aibă loc în intervalul următor. Armata și poliția thailandeză iau măsuri de restricționare a liberei circulații, mai ales în zonele aglomerate, pentru a controla situația locală. Se recomandă cetățenilor români aflați pe teritoriul Regatului Thailandei să manifeste precauție pe timpul deplasărilor în zonele urbane, să evite locurile aglomerate, să deţină asupra lor copii ale actelor de identitate și să manifeste bunăvoință în cooperarea cu forțele locale de securitate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”, conform unui comunicat de presă.

Citeşte şi: Donald Trump e în criză: Lovitura pe care o va primi din partea propriului partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.