Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment dur pentru PSD: 'Pesediștii care se încăpățânează să îi rămână aproape lui Dragnea riscă să ajungă pe LISTA NEAGRĂ a statelor europene'

Lista neagra The black list

Președintele Comisiei de Apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, îi avertizează pe apropiații lui Liviu Dragnea, după anunțul Departamentului de Stat american, și spune că aceștia “riscă să ajungă pe lista neagră a statelor europene și nord-atlantice”.

Citeşte şi: Tudorel Toader, dezvăluiri din întâlnirea cu Kovesi. Ce subiecte s-au aflat pe masa discuţiei

“Îi avertizez pe pesedistii care se încăpățânează să îi rămână aproape multiplului condamnat și urmărit penal Liviu Dragnea, în traseul tot mai anti-european și anti-national al acestuia, că riscă să ajungă pe lista neagră a statelor europene și nord-atlantice, precum aghiotanții care l-au însoțit pe Putin în aventura sa anti-democratica și anti-liberala din perioada anexării Crimeei. Lucrurile pe care le faceți se văd în întreaga lume și va scot definitiv din rândul politicienilor frecventabili!”, a scris Raețchi, pe contul său de Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că liderii PSD trăiesc într-o realitate paralelă:

“Nu: nu "statul paralel" - noțiune plagiată de pesedisti de la Erdogan; deh, obiceiurile vechi mor greu - a fost problema în România. Ci realitatea paralelă în care liderii PSD și ALDE au crezut că ne pot suspenda, inventând inamici fictivi, bazaconii programatice și teme false. În ultimele luni, ei au folosit toate clișeele de comunicare ale Kremlinului și ale statelor cu derapaje democratice. Doar că nu poți trăi la nesfârșit în minciună și halucinație atunci când ești un stat european cu angajamente majore NATO”.

Citeşte şi: Ministrul de Externe, întâlnire FULGER cu Tăriceanu. Ultimatumul dat de SUA, pe masa discuţiilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.