Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment fără precedent al lui Traian Băsescu la adresa lui Klaus Iohannis: 'L-au păcălit! Va fi PREA TÂRZIU'

romaniatv.net
traian basescu nervos

Avertisment fără precedent al fostului preşedinte, Traian Băsescu, la adresa lui Klaus Iohannis. Actualul senator spune că şeful statului a fost păcălit cu suspendarea pentru a o accepta pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier. Mai mult, şeful PMP e total nemulţumit de nominalizare şi anunţă că Guvernul a încăput total pe mâna lui Liviu Dragnea.

"Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă “înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă . Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.

În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy. Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea. Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale. Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu !

PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea ?", a tunat Băsescu pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.