Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment MARE în urma scandalului uriaș din Piața Victoriei: 'Presa internațională și marile cancelarii occidentale sunt cu ochii pe noi'

Inquam Photos / George Călin
Inquam proteste 2 decembrie

"Portavocea lui Liviu Dragnea, a se citi Gabriela Firea Pandele, s-a dezlănțuit. Obișnuită să nu i se pună nimeni de-a curmezișul, doamna Firea pune toate tunurile pe Tudose. În bătălie intră și doamna Carmen Dan, șefa de la Interne, o altă apropiată a fostului baron de Teleorman, nemulțumită, vezi Doamne, de modul în care au reacționat structurile din subordine în fața protestatarilor din Piața Victoriei. Nu știu la ce se aștepta stimata doamnă, dar e clar că oamenii care s-au aflat la comandă au dat dovadă de inteligență și profesionalism pentru a evita o escaladare a conflictului.", a scris Dan Vasile Mihale într-un editorial publicat pe Realitatea.net.

"Am ajuns de râsul lumii, din cauza unor neaveniți care confundă instituțiile pe care le conduc cu propria feudă. Presa internațională și marile cancelarii occidentale sunt cu ochii pe noi... De la nefericita OUG 13, ''promovată noaptea ca hoții'' și până la evenimentul de sâmbătă dimineața, când oamenii lui Firea, Carmen Dan, Dragnea & Com. au încercat să ocupe Piața Victoriei, un simbol al luptei anticorupție, România este privită ca o fată bătrână care a rămas fără pețitori.

Citește și: DNA, raport DEVASTATOR în dosarul 'Colectiv': 'Incendiul putea fi EVITAT'! Statul TREMURĂ din cauza daunelor ASTRONOMICE

Ce poate fi mai grav decât răspunsul belicos dat de Dragnea și Tăriceanu Departamentului de Stat al SUA? Aceste personaje cu probleme în justiție au jucat la ruletă soarta parteneriatului geostrategic cu SUA în numele Parlamentului României! Îmbătați de putere și ambiții personale, Dragnea și Tăriceanu, care clamează, zi de zi, așa-zisul "stat paralel" au confiscat în interes personal votul popular al formațiunilor pe care le reprezintă, și se legitimează, abuziv, cu el, punând în pericol unitatea și prosperitatea țării. De Ziua Națională a României, s-au ascuns chiar și de poporul în numele căruia se erijează ca ALEȘI. Ce trist! Dragnea era la Primărie, iar Tăriceanu împărțea, prin interpuși, șorici și țuică la sediul ALDE. No comment!

Când Tudose se afla la paradă, alături de Iohannis, Dragnea și Firea puneau țara la cale la sediul PMB, unde se urzea ocuparea Pieței Victoriei cu un ,,nevinovat'' târg de Crăciun și parcarea, "Buldozerului'' în garajul istoriei. Ce gândire imatură! Dacă ascunzi gunoiul sub preș, nu înseamnă că ai făcut curat. Orice gospodină știe asta...

Citește și: Olguța Vasilescu SUNĂ MOBILIZAREA! Mișcarea făcută la CEAS de SEARĂ

Dacă fieful lui Dragnea își dorește, din tot sufletul, să scape de proteste, trebuie să facă un singur lucru: să guverneze curat, să respecte legile. Sigur, nu este simplu, când ai atâta balast penal în spate, dar asta este soluția salvatoare.

Restul e tăcere... Spiritul gregar de șleahtă a funcționat perfect și de această dată, dar fără rezultat. Doamna Firea a renunțat la târgul de Crăciun și s-a dezlănțuit. PSD nu poate renunța, însă, la Tudose, pentru că ar pierde guvernarea, adică cașcavalul, iar actualii lideri ar fi devorați de baroni și ar ieși din partid pe ușa din dos, precum Ponta și alții...", a scris Dan Vasile Mihale pe Realitatea.nett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.