Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru Iohannis din Comisia SRI înainte de consultările de la Cotroceni: 'Nu-ți bate joc de Constituție. Există și varianta suspendării'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis primește un avertisment dur înainte de consultările de la Cotroceni cu partidele politice. Deputatul Marian Cucșa, vicepeședintele Comisiei SRI, îi solicită președintelui să nu-și bată joc de Constituție, punându-i în vedere că există și varianta suspendării.

„Iohannis, nu-ti bate joc de Constitutie! Exista si varianta suspendarii!

Prin votul de ieri impotriva guvernului Orban-Iohannis, s-a dovedit ca o majoritate solida din parlament este impotriva acestui guvern care a ingenunchiat Romania!
Prin comportamentul abuziv si declaratiile de dupa motiune, presedintele arunca Parlamentul la gunoi, transforma forul suprem de reprezentare al poporului intr-un personaj de figuratie, lucru extrem de grav si de nepremis in democratie!
Respectand institutia consultarilor cu partidele politice, respectand legea, respectand constitutia, respectand vointa cetatenilor romani, asta inseamna normalitate!”, transmite Marian Cucșa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.