Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru politicieni: Gâlceava prelungită devine tot mai greu de acceptat de către români

Dan Voiculescu

„Gâlceava politică” a acestor zile nu va face decât să amplifice sentimentele de nemulțumire ale cetățenilor în raport cu partidele politice, afirmă Dan Voiculescu.

„După recentele alegeri parlamentare, relativul echilibru stabilit de electorat între ceea ce numim, convențional, stânga și dreapta, a declanșat o furtună a declarațiilor și negocierilor purtate pe toate canalele, din studioul televiziunilor sau după ușile închise. Așa cum era de așteptat, cei care au pierdut războiul încearcă să câștige pacea, iar ceilalți caută să-și consolideze avantajele”, spune acesta, care afirmă că, de regulă, „cel care strigă cel mai tare are cel mai puțin de oferit”.

Totodată, negocierile și luptele pentru demnitățile publice, cu tot ce implică acest proces, va avea efecte negative în ceea ce îi privește pe români.

„Lupta vehementă pentru ministere și demnități publice generează resentimente în rândul cetățenilor și riscă să decredibilizeze mecanismele democratice în ansamblu – tendința confirmată de absenteismul record. În aceste condiții, gâlceava politică prelungită devine tot mai greu de acceptat de către o națiune a cărei răbdare este deja greu încercată”, mai spune Dan Voiculescu, într-o postare pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.