Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul judecătorului pentru cei care dau BAC-ul: Nu riscați. Dacă vă prindem, nu vă iertăm!

millani.net
justitie

Judecătorul clujean Cristi Danileţ le-a transmis un mesaj pe Facebook elevilor care susțin luni Bacalaureatul şi i-a îndeamnă să nu copieze.

Vezi și: Marcel Pavel a 'explodat': 'Îi voi da în judecată. Le voi cere daune mari şi vreau să vină cu probe'

Judecătorul Cristi Danileţ le-a transmis un mesaj elevilor care susțin luni prima probă a examenului de Bacalaureat. Pe pagina lui de Facebook, acesta i-a îndemnat să nu copieze și le-a transmis respectului lui celor care „vor să intre în viață în mod cinstit”.

„Săptămâna viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au învăţat, alţii nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda. Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fie răspunsurile de către prietenaşi ce stau afară şi caută răspunsurile în cărţi. Eu spun foarte clar: nu riscaţi! Nici voi, cei aflaţi în clasele unde daţi examen, nici profesorii voştri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-aţi înţeles să vă sufle. Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm! Pentru toţi cei care vreţi să intraţi în viaţă în mod cinstit, respectul meu şi succes!”, a scris judecătorul pe contul său de Facebook.

Peste 155.000 de absolvenți ai clasei a XII-a, dintre care 17.000 din Capitală, susțin, luni, Bacalaureatul. Examenul, organizat în 1.095 de centre, începe cu proba scrisă la Limba și Literatura Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.