Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul meteorologilor: România, lovită de fenomene extreme în următoarele zile

www.kinooze.com
tornadă

Meteorologii de la portalul meteo AccuWeather au emis o atenţionare de fenomene meteo extreme care vor lovi estul Europei şi peninsula Balcanică în această săptămână.  Aceştia estimează că furtuni violente şi chiar tornade vor afecta cel mai mult nord-estul Serbiei, Ungaria şi partea de vest a României, în special judeţul Timiş, informează Realitatea Tv.

Meteorologii susţin că în această săptămână sunt aşteptate mai multe zile de furtuni puternice şi chiar tornade, cele mai afectate zone fiind cele din Serbia şi vestul României, urmate de estul Ungariei, estul Slovaciei şi sud-vestul Ucrainei, în timpul zilelor de miercuri şi joi.

Cât de bogat este generalul Răzvan Ionescu, înlocuitorul lui Florian Coldea / DOCUMENT


Cantităţile mari de precipitaţii, peste 25mm pe oră, pot duce la inundaţii, mai scrie AccuWeather. Vântul va sufla cu peste 100 km/h, putând cauza întreruperi ale curentului electric, copaci căzuţi şi probleme cu transportul.

Eugen Nicolicea a luat foc: Întrebările legate de Kovesi l-au scos din sărite


Furtunile puternice vor veni cu grindină şi, izolat, tornade, cele mai mari pericole fiind în timpul amiezei şi orelor serii, avertizează meteorologul Tyler Roys. 

"Cel mai mare risc de tornade este în nord-estul Serbiei până la graniţa cu Bulgaria şi România", mai spune meteorologul. 

Vremea continuă, vineri , cu ploi şi furtuni în Peninsula Balcanică şi România nu va scăpa de ploi nici la începutul săptămânii următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.