Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul unui parlamentar UDMR: 'Redistribuirile din impozitul pe venit nu sunt realizate sută la sută, lipsesc 12 miliarde de lei. Este inadmisibil!'

weradio.ro
Miklos Zoltan

Avertismentul unui parlamentar UDMR: 'Redistribuirile din impozitul pe venit nu sunt realizate sută la sută, lipsesc 12 miliarde de lei. Este inadmisibil!'

Deputatul UDMR, Miklos Zoltan, membru al Comisiei de buget-finanțe al Camerei Deputaților, susține că redistribuirile din impozitul pe venit nu sunt realizate sută la sută în acest an, lipsind aproximativ 12 miliarde de lei, ceea ce este ”inadmisibil”.

Miklos Zoltan a declarat, luni, că a formulat un amendament astfel încât întreaga sumă, sută la sută, să rămână la dispoziția primăriilor.

„Comisiile de buget-finanțe din Camera Deputaților și Senat dezbat de 5 ore Legea bugetului de stat. Este inadmisibil că redistribuirile din impozitul pe venit nu sunt realizate în proporție de sută la sută în acest an. În anii precedenți, acest impozit pe venit a fost alocat, în întregime comunităților locale. Constatăm că în acest an lipsesc vreo 12 miliarde de lei, ceea ce este inadmisibil. Din acest motiv, am formulat un amendament astfel încât întreaga sumă, sută la sută, să rămână la dispoziția primăriilor”, a spus deputatul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.