Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Infotrafic: ceață pe A2 și aglomerație la intrarea în București

ceata

Autoritățile anunță că marți dimineața nu sunt șosele importante din România închise din cauza evenimentelor rutiere sau a condițiilor meteorologice. Totuși, în anumite zone este ceață, iar la intrarea în București este aglomerație, notează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că marți dimineața nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Totuși, traficul se desfășoară cu greutate, pe un fir, pe DN2 București-Urziceni, la ieșire din localitatea Lilieci, județul Ialomița. Acolo s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni, una dintre ele fiind încarcerată, rănită grav.

De asemenea, este ceață pe anumite porțiuni de pe autostrada A2 București-Constanța. Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, între kilometrii 64 în localitatea Lehliu Gară și 144 în localitatea Fetești. Nu sunt evenimente rutiere înregistrate.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București-Ploiești și DN1 Ploiești-Brașov se circulă fără probleme deoarece carosabilul este uscat, nu sunt precipitații, iar vizibilitatea este bună.

Aglomerație este pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, valorile de trafic fiind ridicate începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.