Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Meteo - Cod PORTOCALIU de averse și vijelii în Constanța și Tulcea

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Mai multe localități din județele Constanța și Tulcea sunt joi sub avertizare Cod portocaliu de averse și vijelii. Meteorologii au emis și avertizări Cod galben, valabile în mai multe județe.

Potrivit ANM, este Cod portocaliu în localitățile Ciobanu, Gârliciu, Saraiu, Horia din județul Constanța și Casimcea din județul Tulcea, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

Avertizarea este valabilă până la ora 16.15. Meteorologii spun că în aceste zone se vor semnala cantități de apă ce vor depăși 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie și grindină.

O altă avertizare Cod portocaliu, valabilă până la 16.30, vizează localitățile Nicolae Bălcescu, Mircea Vodă, Tortoman, Siliștea din județul Constanța.

De asemenea, ANM a emis avertizări Cod galben de vânt, averse însoțite de descărcări electrice, valabile în alte localități din Tulcea și Constanța, dar și în județul Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.