Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion plin cu români, la un pas de tragedie pe Otopeni: 'Angajații plângeau mai rău ca noi, călătorii'

CNBC.com
Pilot necunoscut, avion

Un avion al companiei Fly Dubai cu 189 de pasageri la bord, majoritatea români, a decolat de două ori și a revenit pe aeroportul Otopeni din cauza unor probleme ale aeronavei. Un pasager a povestit miercuri la Antena 3 că toți călătorii, inclusiv angajații firmei aeriene, au trecut prin clipe de coșmar. Prima oară, avionul a aterizat după 20 de minute de la decolare, a doua oară s-a întors din zbor după o oră.

„După ce am aterizat a doua oară, angajații plângeau mai rău ca noi, călătorii”, a relatat pasagerul. El a zis că oamenii sunt și acum blocați pe aeroport, că peste 50 de pasageri au renunțat să mai facă zborul și cei rămași caută o soluție să ajungă totuși în vacanța programată. 'Prima oară te întorci, a doua oară de întorci, a treia oara s-ar putea să nu te mai întorci', a zis el. Bărbatul a spus că în avion se simțea miros puternic de kerosen, combustibilul folosit de aeronave și că panica a cuprins inclusiv personalul aflat în avion.

Vezi si: În cea mai mare tăcere, Guvernul Orban a majorat accizele la carburanți, în seara de Revelion, după o zi de la eliminarea supraaccizei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.