Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion PRĂBUȘIT în Australia: Două persoane au murit sub privirile a mii de oameni - VIDEO

Festivităţile prilejuite cu ocazia zilei naţionale a Australiei au fost umbrite ieri după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni într-un râu din Perth, sud-vestul ţării.

Accidentul fatal s-a petrecut în timpul unui miting aviatic, iar autorităţile au întrerupt toate evenimentele, inclusiv un imens foc de artificii, după ce trupurile celor două persoane aflate la bord au fost scoase la suprafaţă fără suflare.

Aparatul de zbor, un Grumman G-73 Mallard, a coborât necontrolat şi s-a prăbuşit în apele râului Swan, în timp ce mii de persoane erau adunate pe cele două maluri.

Când motorul s-a oprit, avionul zbura în tandem şi apoi s-a scufundat perpendicular în apă. Impactul a fost atât de puternic, încât aeronava s-a rupt în două bucăţi.

Relațiile dintre SUA și Mexic, aruncate în aer: 20% TAXĂ pentru orice produs mexican / Replica: NO!

Echipajele de salvare au intervenit rapid şi au încercat salvarea victimelor, dar eforturile lor au fost în zadar. Pilotul, la manşă cu soţia sa, au fost declaraţi morţi la scurt timp după prăbuşire.

Autorităţile au anulat festivităţile, la care erau aşteptaţi peste 300.000 de oameni. Epava avionului a rămas în apă mai multe ore la cererea anchetatorilor, care au declanşat o investigaţie pentru elucidarea condiţiilor în care s-a petrecut această tragedie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.