Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion PRĂBUȘIT în Brașov

breaking news

UPDATE

Persoana care a murit era o româncă, de aproape 60 de ani, iubita pilotului italian.

Dr. Cristian Boeriu, coordonatorul SMURD Târgu-Mureş, a declarat pentru AGERPRES că italianul rănit în accidentul de avion care a avut loc sâmbătă în judeţul Braşov are arsuri de gradul I şi II şi fractură de tibie. 

Medicul a precizat că, după ce va fi stabilizat la locul accidentului, bărbatul, care are 66 de ani, va fi transportat la Târgu-Mureş cu un elicopter SMURD, întrucât vremea este nefavorabilă pentru a putea fi adus la Bucureşti pe calea aerului.

Pilotul e un italian și se află în stare gravă.

Parchetul Curţii de Apel Braşov a constituit un dosar în cazul aeronavei de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă în zona Perşani din judeţul Braşov, pentru cercetarea evenimentului

Conform primelor informații, o persoană a murit carbonizată, iar o alta rănită. Un elicopter SMURD a preluat rănitul, pilotul aeronavei. Aparatul revenea de la Ghimbav, unde participase la un eveniment aeronautic.

Știrea inițială

Un nou avion s-a prăbușit în Brașov, după ce vineri, un alt aparat de zbor, a ratat decolarea în Sibiu! Conform primelor informații, avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit între localitățile Șinca și Perșani,. Aparatul e în flăcări, spun martorii, și nu se știe câte victime sunt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.