Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În avionul prăbușit în Hurjuieni a murit fratele unui fost ministru. Cealaltă victimă - unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România

bucovina media
avion hurjuieni

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în zona Hurjuieni, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. Cele două persoane care au murit, duminică seară, într-un accident aviatic produs în localitatea Hurjuieni din județul Suceava sunt Bogdan Constantin Adomniței și Marcel Iliese.

Presa locală spune că Bogdan Constantin Adomniței era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Bogdan  Adomniţei a fost arhitect, patron al firmei MOLDPROIECT-ASD SRL. El era căsătorit și era tatăl unei fetițe de 4 ani.

Bogdan Adomniţei își cumpărase recent un avion și urma cursuri de pilotaj. Se pare că un cioban este cel care a sunat la 112 și a semnalat prezența epavei avionului pe un câmp, dar nimeni nu a observat aeronava în momentul în care s-a prăbușit.

Marcel Iliese este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România. Marcel Iliese locuia la București și avea casă în Ipotești. Acesta avea periodic grupe de piloți cu care făcea antrenamente la Suceava.

Pasionații din domeniul zborurilor ușoare spun că nici Adomniței nu era un pilot chiar începător, având licență de zbor de ceva vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.