Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Dan Diaconescu acuză 'anumite confuzii sau exagerări': 'Deci ceea ce spune Dan se confirmă!'

observatorconstanta.ro
alexandru-murarescu-avocat-dan-diaconescu

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, declara, tot joi seară, că acuzaţia pe care procurorii au adus-o clientului sau este că, acum trei ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore prostituate, fără ca vârsta tinerelor să le fie comunicată. Murărescu preciza că Dan Diaconescu i-a spus că nu a întreţinut niciodată raporturi sexuale cu prostituate. Murărescu a declarat jurnaliştilor, joi seară, la Constanţa, că există posibilitatea ca în acest caz să fie anumite confuzii sau exagerări, relatează News.ro.

“În momentul în care eşti acuzat de infracţiuni atât de grave, singura speranţă pe care o ai este că, la un moment dat, va înţelege şi procurorul de caz şi ofiţerul de poliţie judiciară şi opinia publică că a fost un exces. Există posibilitatea să fi făcut anumite confuzii sau exagerări. Există această posibilitate şi este singura de care mă pot agăţa în acest moment, pentru că nu pot să cred că a avut o execuţie judiciară, planificată, făcută cu intenţie care nu văd cui ar putea să fie de folos”, declara avocatul.

Pozele care au circulat pe internet

Întrebat despre fotografiile în care Dan Diaconescu apare alături de două fete, avocatul său a răspuns: “Asta este singura informaţie pe care vă pot da la modul verificat. E vorba de ziarul Cancan. Acolo apare o fotografie cu Dan Diaconescu şi cu două tinere, cu chipul blurat. Arătându-i această fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar, nici vorbă, era vorba de două refugiate ucrainene. Nici vorbă de aşa ceva. Nu erau două fete în sensul că reţine Parchetul că ar fi avut anumite relaţii. Dan Diaconescu, dacă se plimbă în Constanţa sau oriunde în ţara asta, credeţi-mă, este asaltat de oameni. Mi-a spus că le cunoaşte, cred că stau aproape de locuinţa lui. Ceea ce însă am reţinut este că atât procurorul de caz, cât şi ofiţerii de poliţie judiciară, au spus că în niciun caz de la ei nu au provenit astfel de informaţii. Într-adevăr, am verificat cu unul dintre poliţişti arătându-i fotografia respectivă şi zice că nu e vorba de ele. Deci ceea ce spune Dan se confirmă”.

Context

Omul de televiziune Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, informează News.ro. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.