Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Alinei Bica, audiată în dosarul Black Cube

cancan.ro
laura vicol

Laura Vicol, avocata care o reprezintă pe fosta șefă a DIICOT Alina Bica, a fost audiată în dosarul Black Cube în calitate de martor, potrivit Știrilor TVR1.

Operaţiunea Tornado, care a vizat-o pe şefa DNA Laura Codruţa Kovesi, ar fi fost comandată de un fost ofiţer SRI. Este concluzia procurorilor DIICOT care l-au şi reţinut pe Daniel Dragomir. Miercuri seară el a fost arestat pentru 30 de zile. Fostul ofiţer SRI este deja judecat pentru corupţie. În dosarul Black Cube a fost audiată ca martor şi Laura Vicol, avocata fostei şefe a DIICOT, Alina Bica.

CONFRUNTARE Olteanu-Tăriceanu la DNA

Procurorii DIICOT îl acuză pe Daniel Dragomir de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

Petre Tobă face acuzații grave. Fostul ministru cere documente și explicații de la CNATDCU

Operațiunea „Tornado”, spun procurorii, ar fi avut ca scop denigrarea persoanelor pe care care le considera responsabile pentru trimiterea sa în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Astfel, Dragomir ar fi contactat responsabili ai companiei israeliene BlackCube, pentru a o spiona pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.