Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Alinei Bica: Mai avem disjungeri la DNA. Am avut 13 disjungeri la inceput

laura voicu

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu sustine ca aceasta nu va fi mutata din arestul central, intrucat solicitarea ca Alina Bica sa ramana in arestul Politiei Capitalei a fost singura cerere admisa apararii de catre DNA. In plus Laura Voicu sustine ca in ciuda trimiterii in judecata a clinetei exista alte dosare in care ea este anchetata si alte disjungeri care sunt in lucru.

"Nu va fi mutata, nu am nicio informatie clara in acest sens. Sunt numai niste zvonuri. Avem un acord de la procuror sa ramana pe arestul central", a spus Laura Voicu la Antena 3.

Avocata Alinei Bica a dezvaluit ca unul dintre motivele pentru care clienta sa nu ar trebui sa paraseasca arestul Politiei Capitale este faptul ca pe numele sau exista inca un dosar in care este urmarita penal dar si un altul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata. Dosarul disjuns ar viza acuzatiile de abuz in serviciu in interesul omului de afaceri Ovidiu Tender. Astfel pentru aceste anchete Alina Bica ar trebui sa fie in Capitala, la dispozitia procurorilor.

Laura Voicu a marturisit ca din dosarul initial al Alinei Bica, procurorii ar fi facut 13 disjungeri, deci 13 noi dosare din care insa pana in acest moment nu s-a concretizat decat dosarul Bica 2.

"Am avut 13 disjungeri la inceput, ramane de vazut daca va mai ajunge ceva in instanta", a spus Laura Voicu.

Ea a declarat ca situatia Alinei Bica este halucinanta si ca nu gaseste o explicatie juridica pentru ce i se intampla clientei ei, fiind singura care este inca arestata in dosarul in care este anchetata si un caz unic in care toate cererile apararii, inclusiv cererea unei confruntari cu denuntatorii, au fost respinse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.