Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Laura Vicol, după reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica: 'Mi se pare foarte ciudată și intempestivă reacția autorităților'

laura vicol

Avocata Laura Vicol a comentat la Antena 3 reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica în Costa Rica, afirmând că „este foarte ciudată și intempestivă reacția autorităților”.

„Mi se pare foarte ciudată și intempestivă reacția autorităților. Se știa că cele două doamne se află în Costa Rica de atâta timp, aveau adresele date și totuși... această ridicare de pe stradă care mi-a adus aminte de prima ridicare a Alinei Bica. (...) Din punctul meu de vedere cred că o să aflăm elemente noi, pentru că altfel nu se justifică o asemenea reținere agresivă. (...) Nu știu de ce nu au fost pur și simplu citate să se prezinte la o autoritate din Costa Rica. Există varianta extrădării pentru amândouă. (...) Astăzi vor decide ce măsură vor lua pentru cele două, dacă se menține arestul sau se va da o altă măsură mai blândă, cum ar fi arestul la domiciliu și în funcție de măsura preventivă aplicată, eu cred că și procedura va fi în cursul ei firesc și nu în procedura de urgență”, a spus Laura Vicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.