Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata lui Răzvan Ciobanu a RUPT TĂCEREA - Cu ce probleme se confunta designerul

Viva.ro
Razvan Ciobanu

Apar noi informații despre designerul Răzvan Ciobanu care, ieri, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație. Acesta s-a izbit cu mașina de mai mulți copaci și a murit după ce a fost proiectat în afara mașinii.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

"Potrivit apropiaților săi, în ultima vreme, Răzvan Ciobanu era depășit de probleme și avea stări de neliniște. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi dorit cu orice preț să-și curețe imaginea publică, după ce, în ultima perioadă, a fost implicat în mai multe controverse. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” în ultima perioadă l-au afectat destul de serios. Iar sursele noastre susțin chiar că Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit moartea: “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”. Apropiații bărbatului nu exclud varianta ca acesta să fi suferit o serioasă depresie.

„În ultima perioadă îl depășeau problemele. Voia să-și curețe imaginea și singura cale era justiția. Răzvan Ciobanu era trist și abătut”, a declarat și Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu, conform Can Can.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.