Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Maria Vasii, invitată la audieri la Comisia privind alegerile prezidenţiale din 2009

maria vasii

Avocata Maria Vasii urmează să fie audiată luni de Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Comisia de anchetă a decis săptămâna trecută să o cheme la audieri pe avocata Maria Vasii după ce aceasta a spus la un post de televiziune că în urma alegerilor din 2009 un judecător a murit în condiţii suspecte.

Citește și: Emil Constantinescu ȘOCHEAZĂ: 'Noi abuzuri, noi presiuni, noi Securităţi. Eu mi-am cerut iertare, nu au vrut să vorbească cu mine, au vrut să ne omoare'

"Doamna Maria Vasii a făcut recent o afirmaţie la o televiziune menţionând că, în urma alegerilor din 2009, înţeleg că un domn judecător a murit în condiţii suspecte, pentru că ar fi deţinut nişte informaţii legate de desfăşurarea alegerilor. Nu ştim exact ce a vrut să spună, tocmai de aceea cred că este bine să aflăm mai multe amănunte, dacă ţine de obiectul activităţii noastre, vom lua în considerare, dacă nu, rămâne în sarcina Parchetului să elucideze dacă este crimă sau nu. De asemenea, s-a mai votat chemarea domnului Berceanu şi a domnului Videanu, având în vedere declaraţiile date în presa vremii din 2009 cu privire la schimbarea prefecţilor, a subprefecţilor şi a şefilor de deconcentrate", a afirmat săptămâna trecută preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 Oana Florea, potrivit Agerpres.

În şedinţa de luni se va stabili exact data la care vor fi chemaţi la audieri Radu Berceanu şi Adriean Videanu şi se va redeschide discuţia cu privire la posibila invitare la comisie a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.