Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea, apel către Tudorel Toader : Să comunice în regim de urgență actele / Ce îi cere Ancăi Jurma

facebook.com
Elena Udreaa

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, face apel către Tudorel Toader să trimită cât mai repede actele în cazul Elenei Udrea, prin care se renunța la cererea de extradare, mentionând că în caz contrar fostul ministru ar putea fi pus in libertate după sarbatori.

De asemenea, aparatorul face apel la șeful DNA să nu conteste decizia de revocare a cererii de extradare.

Citeste si Orban, la 29 de ani de la Revoluție: Dragnea și Tăriceanu nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care încă ne mai bântuie

"Din punctul nostru de vedere, având în vedere faptul că Înalta Curte de Casație și Justiție a depus suspendarea hotărârii de condamnare a doamnei Elena Udrea, practic nu avem o hotărâre de condamnare și orice fel de contestație nu și-ar avea nici un suport. N-ar avea rolul de a tergiversa, a șicana eventual, procedura prin care Elena Udrea să fie pusă în libertate..Fac apel la domnul ministru al justitiei de a comunica in regim de urgenta actele pe care le primeste autoritatilor din Costa Rica. Suntem in era comunicarii, docmentele pot fi trimise prin fax, e-mail, nu doar prin curier diplomatic, ca aceasta ar insemna intarzieri destul de mari. Daca domnul ministru va dispune posibilitatea de a comunica aceasta cerere de renuntare la extradare prin mijloace electronice, punerea lor in libertate (nr. a Elenei Udrea si Alina Bica) s-ar putea face chiar si maine. Ati vazut, cei care erau aici au fost eliberati dupa cateva ore. In situatia noastra, ar putea ca cererea de punere in libertate sa fie luata in discutie abia dupa sarbatori", a declarat Veronel Radulescu la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.