Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea dezvăluie situaţia stranie din primul dosar al clientei sale

udrea

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, dezvăuie situaţia stranie din dosarul în care clienta sa a fost arestată prima dată. Fostul ministru a stat şapte zile în arest, la începutul anului, în Dosarul Microsoft. În urma contestaţiei, aceasta a fost plasată în arest la domiciliu, după care s-au dezlănţuit lucrurile în Dosarul Gala Bute. De la decizia de eliberare din primul arest preventiv, procurorii nu au mai făcut nimic în Dosarul Microsoft în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea.

"În primă fază, Elena Udrea a fost arestată pentru șapte zile. La contestație judecătorul a spus că nu e necesar arestul preventiv, după care a fost arest la domiciliu. De atunci și până acum nu a mai fost într-adevăr, citată nici pentru audieri, nici pentru confruntări, nici pentru un alt act de urmărire penală care să presupună prezenţa dumneaei. Sunt chestiuni de anchetă care arată cât de pe fugă s-a făcut dosarul Microsoft în ceea ce o priveşte pe doamna Udrea", a spus Marius Striblea, la România TV.

Potrivit avocatului, Elena Udrea nu a constituit un pericol public, iar anchetele în cazul ei s-au desfăşurat rapid şi fără probe solide, pentru că deputatul era un obiectiv şi "trebuia deferită justiţiei cu orice preţ".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.