Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea explică de ce NU vor fi extrădate Alina Bica și Elena Udrea, din Costa Rica

facebook.com
Udrea Bica

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a explicat că Alina Bica și Elena Udrea nu pot fi extrădate din Costa Rica, fiind protejate de legea de acolo. În ceea ce o privește pe Udrea, ea are protecție din cauza copilului, în timp ce Alina Bica beneficiază de faptul că acuzațiile din România nu au corespondent în legislația din Costa Rica.

”Elena Udrea se află în custodia autorităților din Costa Rica. Acolo este noapte și probabil dimineață vor fi luate măsurile. Este posibil să se dea o măsură preventivă, pe perioada cercetării, dar sper să fie doar o măsură de urmărire.

După opinia mea, șanseșe sunt zero ca Elena Udrea să fie extrădată. Drepturile de protecție a copilului din Costa Rica interzic separarea mamei de copil, iar Elena Udrea tocmai a născut.

În privința Alinei Bica, infracțiunea de favorizare a făptuitorului nu-și are corespondență în legislația din Costa Rica, deci nu poate fi considerată temei de extrădare”, a spus Veronel Rădulescu.

Avocatul a explicat că fetița se află în custodia mamei Elenei Udrea și a tatălui. ”Fetița se află în custodia mamei Elenei Udrea și a tatălui, la domiciliul lor din Costa Rica”, a mai spus avocatul.

Întrebat de ce a fost săltată Elena Udrea, Rădulescu a dat de înțeles că sunt jocuri mari în spatele acestei decizii. ”Asta este cea mai bună întrebare, am să mă abțin să dau un răspuns”, a mai spus avocatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.