Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Michael Cohen îl acuză pe Donald Trump că i-a cerut să facă lucruri ilegale

Heavy.com
Donald Trump

Avocatul Michael Cohen a declarat, vineri, că preşedintele Donald Trump i-a ordonat să efectueze plăţi către două femei, deşi liderul de la Casa Albă a negat implicarea, informează ABC News, conform mediafax.

Donald Trump "mi-a ordonat să fac aceste plăţi, mi-a ordonat să mă implic în aceste lucruri", a declarat Michael Cohen.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi-a reiterat, joi, nevinovăţia, spunând că nu are nicio legătură cu delictele comise de fostul său avocat Michael Cohen, condamnat la trei ani de închisoare. "Michael Cohen se face vinovat de multe delicte care nu au legătură cu mine. A vrut să îl pună într-o postură negativă pe preşedinte pentru a obţine o sentinţă redusă, ceea ce s-a întâmplat", a declarat Donald Trump prin Twitter. "Eu nu i-am ordonat niciodată lui Michael Cohen să încalce legea. A fost avocat şi s-ar presupune că ştie legile. Este vorba de «consiliere juridică», iar un avocat are o responsabilitate mare dacă este făcută vreo eroare. De aceea sunt plătiţi", a argumentat Trump.

Michael Cohen, fostul avocat al preşedintelui SUA Donald Trump, a fost condamnat miercuri după-amiază la trei ani de închisoare. Michael Cohen pledase vinovat că a minţit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia, în cadrul investigaţiei privind ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial american. În plus, Cohen a fost găsit vinovat pentru implicarea în plăţile efectuate de către Donald Trump către două femei cu care ar fi avut relaţii.

Michael Cohen a recunoscut că a făcut declaraţii false în cursul audierilor în Congresul Statelor Unite. În septembrie 2017, Michael Cohen a vorbit în Comisia pentru Informaţii din Senatul SUA despre proiectul imobiliar numit "Turnul Trump" din Moscova. Avocatul lui Donald Trump a declarat că "proiectul s-a încheiat în ianuarie 2016", înainte de scrutinul pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidenţial din SUA.

În august 2018, Michael Cohen a pledat vinovat pentru alte acuzaţii referitoare la delicte federale asociate companiilor taxi pe care le deţine, fraudelor bancare şi colaborării cu echipa electorală a lui Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.