Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Mirunei Pascu: 'Este o situație dramatică pentru toată familia, mai au un copil minor care a rămas singur acasă'

Facebook
Miruna Pascu Vlad

Apărătorul Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai, a declarat vineri că femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Vlad Pascu este arestat, Miruna Pascu este arestată, de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă. Este o situaţie dramatică pentru toată familia. Vom reveni în cursul zilelor următoare cu un comunicat în care doamna Miruna Pascu îşi va exprima poziţia vizavi de toate solicitările”, a declarat jurnaliştilor avocatul Adrian Bendeac, conform News.ro.

El nu a dorit să mai ofere date din dosar.

“De ieri dimineaţă de la ora 6 suntem în percheziţii domiciliare, au fost activităţi susţinute ieri la dosar, nu mă puneţi în situaţia în care să spun aspecte din dosar care nu sunt sau sunt nepublice”, a explicat avocatul.

Întrebat ce se întâmplă cu copilul minor al Mirunei Pascu, avocatul Adrian Bendeac a răspuns: “Nu aş putea să vă spun, este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu. Ei sunt divortaţi, custodia deşi e comună Mihai Pascu urmează să aibă grijă într-o astfel de situaţie. Urmează ca autoritatea tutelară probabil să dispună, nu cred că e cazul. E o custodie comună”.

Miruna Pascu este acuzată de de influenţare a declaraţiilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.