Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Orlando Culeaa este noul președinte al partidului ADER România. Neculai Onțanu este președinte de onoare

neculai ontanu

Orlando Culea este noul președinte al partidului ADER România. Decizia a fost luata in cadrul Conferintei Nationale a Partidului Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție.

Avocat de meserie, Orlando Culea, s-a înscris în partidul ADER în toamna anului trecut. Acesta a ocupat funcția de consilier general al Capitalei, în perioada 2016-2019, și a fost președinte a CGMB-ului timp de doi ani.

"Vrem creșe și școli pentru copii, o viață mai ușoară pentru părinții noștri. Ne dorim că românii să muncească în țară lor.  Românii nu mai vor politicenii vechi. Nouă generație vrea o clasa politică nouă, curată și care să facă politică pentru oameni. Echipa ADER va fi una curajoasă, cu inițiativă și va pune interesul românilor deasupra interesului personal. Implicare, Seriozitate, Organizare. Acesta este standardul de calitate prescurtat ISO 2020 pe care eu l-am implementat în partidul ADER de acum încolo", a declarat Orlando Culea în cadrul Conferinței Naționale a Partidului ADER, eveniment în cadrul căreia a fost ales președintele partidului.

Numit președinte de onoare a partidului ADER, Neculai Onțanu, a declarat, în cadrul Conferinței Naționale a Partidului, că a  predat ștafeta conducerii avocatului Orlando Culea și că valorile partidului ADER vor fi respectate în continuare, iar predarea ștafetei aripii tinere este ceea ce își dorește nouă generație.

Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție are filiale în toate județele țării, dar și  în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.