Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul patronilor de la Crevedia dă detalii picante: I-am sfătuit să nu dea nicio declarație!

Captura YT
avocat doldurea 2

Avocatul asociaţilor firmei care deţinea staţia GPL de la Crevedia, Florin Cojocaru, a declarat miercuri, că celor doi clienţi ai săi li s-a adus la cunoştinţă de către procurori calitatea de inculpaţi. El a precizat că a ales să nu dea nicio declaraţie în acest moment. “Trebuie să cunoaştem dosarul, să ştim la ce ne raportăm”, a argumentat avocatul.

Avocatul Florin Cojocaru a afirmat miercuri, că cei doi clienţi ai săi nu au dat declaraţii în acest dosar.

“Nu am dat declaraţii, ni s-a adus la cunoştinţă calitatea de inculpaţi pentru cei doi asociaţi. Probabil va urma o propunere în cursul zilei de astăzi pentru care ne vom întâlni la judecător. Am ales la îndrumarea mea să nu dea nicio declaraţie la acest moment, trebuie să cunoaştem şi noi dosarul, trebuie să ştim la ce ne raportăm. (…) Nu am văzut dosarul”, a afirmat Florin Cojocaru.

El a menţionat că întreaga afacere de la Crevedia a fost concepută în aşa fel încât să nu îşi asume nici măcar riscul unei scântei.

“Probabil că fiecare dintre noi, în ce facem, purtăm şi un risc. Există ceva ataşat fiecărei meserii. Într-o astfel de afacere cu materii într-atât de periculoase este inclusiv riscul unei scântei, care poate duce la o catastrofă. Întreaga afacere a fost concepută aşa încât să nu îşi asume nici măcar riscul unei unei scântei pentru că, dacă ai gândi contrar, înseamnă că prevesteşti dezastrul, îţi faci afacerea ca să….(…) În materie de răspundere la acest moment sau cumva în legătură cu orice fel de răspundere, am găsit că este cuviincios şi normal în primul rând să le asigurăm oamenilor care sunt în suferinţă revenirea în confortul lor normal al familiilor. Compensaţii se doresc a fi acordate tuturor”, a mai transmis apărătorul celor doi asociaţi ai firmei din Crevedia.

Întrebat dacă aceştia ştiau că firma respectivă funcţiona ilegal, Florin Cojocaru a răspuns: “Eu nu ştiu astfel de circumstanţe. Trebuie să mă lămuresc şi mă lămuresc citind”.

El a mai precizat că “toată concentrarea şi alocarea de resurse din partea noastră a fost să înlăturăm din suferinţele oamenilor, la modul concret, nu doar pe vorbe, să ştiţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.