Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Piperea, după dezvăluirile despre procurorul lui Iohannis: 'Cinismul neo-sekurităţii a ajuns atât de înalt...'

Gheorghe Piperea

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea reacţionează la dezvăluirea despre procurorul Cristian Lazăr, cel care ar fi produs în 2001 un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. Piperea denunţă controlul magistraţilor prin mijloace ilegale, pe baza unor vulnerabilităţi personale, în vreme ce UE ignoră aceste probleme.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi

"Din nefericire, neo-sekuritatea si-a inceput ascensiunea chiar cu controlul insidios al magistratilor, punand niste cheite peste spatele unor magistrati cu vulnerabilitati personale, pe care apoi i-a avansat in cariera sau i-a desemnat “aleatoriu” sa solutioneze asa cum trebuie niste dosare sensibile. Cazul procurorului care a provocat un accident mortal in 2001 iar acum este in conducerea Ministerului Public si in cele mai delicate dosare penale (vizandu-l inclusiv pe Ponta, cand acesta inca era in gratiile sistemului) este simptomatic.

Dar marile probleme au fost, de fapt, dosarele SIPA (fostul serviviu secret al MJ) care contin date personale nasoale ale magistratilor mai copti. Marile probleme sunt dosarele penale deschise la DNA fata de magistratii din generatia de dupa 2000.

Cu protocoalele cu sistemul judiciar, incheiate de sistemul judiciar inca din 1998, s-au pus bazele si apoi s-a consolidat atat de tare controlul neo-sekuritatii asupra justitiei incat acum nici nu mai este nevoie de protocoale. Totul decurge “natural”, din obisnuinta sau cutuma judiciara.

Cu asemenea cheite montate in spatele magistratilor alesi pe spranceana si facuti sa conteze, nu exista independenta a magistratilor, statul de drept fiind o gluma sinistra proferata in rapoartele propagandei.

In aceste conditii, vom avea MCV inca 20 de ani, caci cenzorii europeni nu mai vad influenta serviciilor secrete si nici importul masiv de coruptie in Romania, ci numai asa-zisul control al penibililor nostri politicieni, preocupati doar sa isi salveze pielea.

CITEȘTE ȘI: Pâinea lui Meghan Markle: Una dintre reţetele favorite ale soţiei Prinţului Harry

Astazi, dinspre dreapta si onesta UE va veni un uragan. Vom avea un raport MCV defavorabil, desi lupta anti-coruptie, care continua de 13 ani, va fi ridicata in slavi. Se va trata, insa, cu dispret chestiunea dependentei magistratilor de serviciile secrete.

Sub efectul acestei miscari europene desenate de propagandistii noatri, vom omite in continuare jocul pro-putere economica globalista al neo-sekuritatii. Multi vor deveni sekuristofili, ingrosand randurile celor care nu au nimic contra statuluinl de “Drepti!”, cata vreme li se arunca ciozvarta proceselelor penale contra unor politicieni acuzati de nimicuri, pentru a li se acoperi adevaratele belele si a fi mai eficient controlabili.

Fara judecatori independenti, nu exista democratie. Mai grav, fara judecatori impartiali, nu exista dreptate. Cinismul neo-sekuritatii a ajuns atat de inalt incat trompetele lor din armata magistratilor activisti au ajuns sa spuna ca justitia nu trebuie sa fie dreapta, ci legala. Ce te faci cand legea e nedreapta si ilegitima sau, si mai grav, cand legea este facuta de adversarii democratiei, corporatiile care abuzeaza de puterea lor economica?

Va spun si voua, asa cum i-am spus in 29 septembrie 2014, in Parlament, fostului primar al Sibiului : o societate in care nu exista dreptate nu merita sa existe", scrie Piperea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: PERICOLUL din mașina ta! Autoturismul conține de 9 ori mai multe bacterii decât o toaletă publică / STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.