Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului, ANCHETĂ după ce presa a dat prea multe informaţii în cazul copilului din Bucureşti care şi-a ucis bunica

avocatul poporului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul copilului în vârstă de 9 ani, din Bucureşti, care şi-a înjunghiat mortal bunica. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor, scrie Agerpres.

"Posturile de televiziune DIGI 24, PROTV şi ANTENA 3 au difuzat, în 29 mai 2018, reportaje în care au relatat faptul că bunica i-a cerut copilului să-şi facă temele şi să nu se mai joace la calculator, iar acesta a ripostat, lovind-o de mai multe ori, în zona gâtului, cu un cuţit de bucătărie. După comiterea crimei, la care se pare că ar fi asistat şi fratele său în vârstă de 7 ani, copilul agresor a sunat la 112, anunţând cele întâmplate şi cerând ajutor", se arată într-un comunicat al Avocatului Poporului transmis, vineri, AGERPRES.

În informaţiile prezentate a reieşit faptul că minorul era diagnosticat cu ADHD, manifesta un comportament agresiv cu cei din jur şi nu urma un tratament medicamentos, iar în urmă cu un an l-ar fi lovit pe fratele său mai mic cu o piatră, spărgându-i capul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.